Strašan sudar u Zagrebu: Poginula jedna osoba

22.07.2013. 20:38:00

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila u Zagrebu kod Buzina poginula je jedna osoba. Oko 15 sati u Zagrebu kod Buzina dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. U teškom sudaru dva osobna automobila i jednog terenskog vozila kod skretanja za američko veleposlanstvo, smrtno je stradala jedna osoba, izvijestila je PU zagrebačka. >> VIDEO NADZORNE KAMERE Sekunde prije teškog sudara Nesreća se dogodila na Aveniji Većeslava Holjevca, koja je neko vrijeme bila zatvorena te se promet preusmjeravai na staru sisačku cestu. Promet je ponovno uspostavljen oko 18:30 sati, nakon završetka očevida. (D.M./Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.