STRAŠNA NESREĆA KOD SKRADINA! Okretali se auti na krov! Ludi splet okolnosti: Uletio u zavoj prebrzo, pa udario u pijanog vozača!

09.05.2021. 08:56:00

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je kako je sinoć nas cesti Žažvić-Benkovac kod Skradina oko 22,40 sati došlo do teške prometne nesreće u kojoj je ozljede opasne po život dobio 42-godišnji vozač osobnog automobila.

Osim vozača stradale su još tri osobe koje su lakše ozlijede.

Kako javlja policija, vozač nije bio vezan, a vozeći osobni automobil Opel šibenskih registarskih oznaka, krećući se pravcem sjever-jug, nije koristio sigurnosni pojas, vozio je prebrzo, prešao u drugi trak i na svu sreću samo lakše ozlijedio tri osobe. 

Vozač ušao prebrzo u zavoj

Policija je detaljno opisala kako je došlo nesreće.

“Pri izlasku iz desnog preglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te vidljivosti (pregledan zavoj udesno, uzdužni nagib u blagom usponu, noć, neosvijetljeno) kojom prilikom prelazi u suprotni prometni trak i udara u osobni automobil Volkswagen šibenskih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je pod utjecajem alkohola i ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao također 42-godišnjak. Od udara su oba osobna automobila sletjela van kolnika i prevrnula se”, javljaju iz policijske uprave šibensko-kninske.

Vozač Opela je s teškim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Šibenik. Osobe iz Volkswagena prošle su s lakšim ozljedama.

O nesreći će biti izvješteno državno odvjetništvo. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno/Duško Jaramaz/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.