Strategija za drugi krug: Josipović povećava grudi i pjeva Juru i Bobana

04.01.2015. 14:26:44

Josipovićevi stratezi nakon debakla u prvom krugu odlučili su radikalno promijeniti Josipovićev imidž. Poseban naglasak će se dati na Josipovićev mladenački polet, marljivost i domoljublje. Već tijekom prvog tjedan nove godine Josipović će se, kako bi se približio Sinčićevim biračima, podvrgnuti estetskoj operaciji povećanja grudi. Ocijenjeno je da će mu najbolje odgovarati trokutaste četvorke s uspravnim bradavicama koje će najbolje istaknuti njegovu ženstvenu liniju i eteričnu boju očiju. Nakon povećanja grudiju i promjene outfita u kojem će sive i tamnoplave tonove zamijeniti ružičasti kompletići i dodaci poput umjetnih trepavica, križa na zlatnom lančiću, krunice i crvenih štikli, Josipović će prisustvovati Thompsonovom koncertu na kojem će nositi ustašku kapu koju je njegov tata Ante nabavio 1945. godine, a cijeli koncert će ga nositi na leđima Milanka Opačić. Prije koncerta će zajedno s bivšim predsjednikom Mesićem i savjetnikom Fredom Matićem zapjevati Juru i Bobana, što će Saša Perković kao slučajno snimiti mobitelom i staviti na Youtube. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.