Strava u Čepinu: Ubio sam ženu, došao sam se prijaviti

28.05.2013. 17:38:21

Žena je prevezena u bolnicu. Težina ozljeda još je nepoznata – kratko je samo priopćio Dario Premec, glasnogovornik PU Došao sam se prijaviti, ubio sam ženu – rekao je muškarac i, neslužbeno doznajemo, odložio pištolj na pult u zgradi PU osječko-baranjske. Užasnuto su ga i u nevjerici promatrali građani koji su se zatekli u blizini. Policija je ubrzo pronašla mlađu ženu na poljskom putu, ozlijeđenu, ali u svjesnom stanju. Zbilo se to uz obilaznicu koja povezuje Osijek i Čepin oko 14 sati. – Žena je prevezena u bolnicu. Težina ozljeda još nije poznata – kratko je samo priopćio Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske. U kakvom su točno odnosu stradala žena i počinitelj, policija nije otkrila. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.