Strava u Međimurju: u kući pronašli mrtvo tijelo, sumnja se da je riječ o djevojci nestaloj prije 18 godina koja je živjela u toj kući

16.02.2019. 20:26:30

Jasmina Dominić koja je živjela na toj adresi nestala je još 2000. godine i od tada joj se gubi svaki trag U subotu, 16. veljače mještani Nove ulice u Palovcu ostali su u čudu kada su ugledali policijska vozila. Odmah je bilo jasno da se nešto dogodilo u kući čiji je ulazak u dvorište bio ograđen policijskom trakom. Do nas su došle informacije kako je pronađeno mrtvo tijelo. Nakon našeg upita takvu nam je informaciju potvrdio i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek. - PU međimurska u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu zaprimila je dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid - rekao je Risek. Prema neslužbenim informacijama tijelo je pronađeno u zamrzivaču koji se nije smio otvarati - sve do danas kada je netko odlučio zaviriti u 'škrinju' i tako otkrio dugogodišnju tajnu. Mještani kažu kako je još 2000. godine nestala Jasmina Dominić rođena 1977. godine koja je živjela na toj adresi. Jasmina se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli.U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag. Sumnje mještana su stoga opravdane da bi pronađeno tijelo moglo biti upravo od Jasmine. No, ovo su samo nagađanja i neslužbene informacije. U tijeku su kriminalistička istraživanja, a stručnjaci bi pregledom trebali utvrditi identitet osobe i uzrok smrti. Nije poznato tko je našao tijelo i pozvao policiju. Inače, kao doznajemo, u toj kući danas živi njezina sestra s obitelji i navodno su dvije osobe privedene na obavijesni razgovor. – Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj. Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije – rekao je 2011. godine za Večernji list Jasiminin otac Martin Dominić koji je u međuvremenu preminuo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.