Strava u Splitu: Ženu pred djecom izrezao nožem, završila u bolnici

26.07.2013. 17:06:23

Muškarac i žena sukobili su se u stanu u Splitu, pri čemu je 41-godišnjakinja ozlijeđena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. Navodno su u stanu u trenutku sukoba bila i djeca. Istraga je u tijeku.

U noći s četvrtka na petak, u 1 sat ujutro, na području Splita u prostorijama stana došlo je do sukoba između 45-godišnjaka i 41-godišnjakinje. U sukobu je tjelesne ozljede, najvjerojatnije nanesene oštrim predmetom, zadobila 41-godišnjakinja. Pružena joj je liječnička pomoć i hospitalizirana je u bolnici Split. 45-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, a očevid na mjestu događaja obavilo je Županijsko državno odvjetništvo u suradnji s policijom, priopćila je PU splitsko-dalmatinska. Više informacija bit će poznato nakon istrage koja u tijeku, kao i težina ozljeda 41-godišnjakinje. Neslužbeno se doznaje da su u stanu u trenutku sukoba bila i djece. M.I.Š. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.