STRAVIČNA NESREĆA U BLIZINI ŠIBENIKA: U naletu vlaka poginuo mladić iz Konavala (20) i djevojka iz Ražina (17)

07.01.2014. 11:55:38

Iz PU šibensko-kninske javljaju kako su identificirani mladić i djevojka koji su sinoć nešto prije 23 sata smrtno stradali u naletu vlaka kod željezničkog kolodvora Ražine kod Šibenika. Riječ je o 17-godišnjoj djevojci iz Ražina i 20-godišnjem mladiću iz Konavala, javili su jutros iz policije. Prizor na mjestu događaja bio je stravičan.

Vlak 5828 krenuo je u 22,20 sati iz Šibenika na svoje svakodnevno putovanje prema Perkoviću. Oko 22,27 šibenske hitne službe zaprimile su dojavu da je naletio na dvoje ljudi na Ražinama, a kako se priča na mjestu događaja, strojovođa je uzalud signalizirao i kočio. Za njih nije bilo spasa, poginuli su na mjestu događaja, piše portal ŠibenikIN. Nakon očevida bit će jasno kako su mladi stradali. Na mjestu na kojem se dogodila nesreća nema obilježenog pružnog prijelaza. Taj put stanovnici šibenskog predgrađa često koriste jer je prečica za trgovački trgovački centar Dalmare i tamošnje sadržaje. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.