Sudarili su se kamion i traktor: Vozač traktora lakše ozlijeđen

08.04.2019. 19:28:25

Traktor je u jako lošem stanju, rekao nam je čitatelj. Srećom, vozač je tek lakše ozlijeđen. Prevezen je u bolnicu u Virovitici nakon sudara s kamionom između Korije i Virovitice Vozač traktora lakše je ozlijeđen u sudaru zglobnog traktora i kamiona oko 18 sati na virovitičkoj obilaznici između Korije i Virovitice. POGLEDAJTE VIDEO: [video width="512" height="640" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Sudarili-su-se-kamion-i-traktor-Vozač-traktora-lakše-ozlijeđen.mp4"][/video] - Traktor je u jako lošem stanju, a ozlijeđeni vozač leži na tlu - rekao nam je čitatelj. Srećom, vozač je prošao tek s lakšim ozlijedama, no svejedno je prevezen u bolnicu u Virovitici.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.