Sunja: "Još jedna tužna sudbina hrvatskog branitelja:život skončao vatrenim oružjem"

23.10.2013. 12:22:28

Sunja-Jos-jedna-tuzna-sudbina-hrvatskog-branitelja-zivot-skoncao-vatrenim-oruzjem_article

SUNJA, 22. listopada 2013. - Nakon što ga je policija prijepodne kod Sunje zaustavila zbog vožnje u navodno alkoholiziranom stanju, 47-godišnji muškarac posegnuo je za pištoljem sa kojim je počinio suicid, te je od zadobivenih ozljeda popodne umro u sisačkoj bolnici.

Sisaško-moslovačka policija priopćila je da su policajci prilikom redovite kontrole prometa oko 10,40 sati u mjestu Drljače u općini Sunja zaustavili 47-godišnjaka s područja Petrinje, te utvrdili da je vozio pod utjecajem alkohola.

 U vrijeme alkotestiranja, 47-godišnjak je iz za sada nepoznatih razloga iz svoga automobilu izvadio pištolj i pucao na sebe.

Odmah je pozvana Hitna pomoć koja ga je prevezla u sisačku bolnicu, gdje je u 14,31 sati od zadobivenih ozljeda preminuo.

Očevid je proveo sisački županijski državni odvjetnik, koji nije utvrdio postojanje kaznenog djela, kažu u PU sisačko-moslovačkoj, u kojoj pretpostavljaju da je samoubojstvo izvršeno u stanju duševnog rastrojstva i pijanstva.

Razlozi zbog kojih se vozač odlučio na ovaj čin za sada su u procesu istrage.

 Braniteljski portal neslužbeno doznaje, da je samoubojstvo počinio umirovljeni bivši pripadnik posebne jedinice policije OSE Sisak, koji je bio hrvatski branitelj.

slavonski-brod/pocinio-suicid-raznijevsi-se-bombom?

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.