Suspendiran predsjednik Mladeži SDP-a Korčule koji je Hrvatskoj poručio 'Crkni fašistička, homofobna tvorevino'

24.05.2013. 22:11:11

'Zbog neprimjerene i krajnje štetne izjave na profilu društvene mreže Facebook (povodom odluke Ustavnog Suda RH, u slučaju zdravstvenog odgoja) predsjedništvo SDP-a Grada Korčule, dana 23. svibnja 2013. godine, donosi odluku o suspenziji sa svih stranačkih funkcija i dužnosti, člana SDP-a Ivana Botice Škafa.' Na ispad Ivana Botice - Škafa, predsjednika Forma mladih SDP-a Korčule i deveti na izbornoj listi za Gradsko vijeće Korčule koalicije SDP-a, HNS-a i HSU-a, koji je na Facebook profilu objavio  kako ne voli Hrvatsku reagiralo je predsjedništvo SDP-a Korčule. - Zbog neprimjerene i krajnje štetne izjave na profilu društvene mreže Facebook (povodom odluke Ustavnog Suda RH, u slučaju zdravstvenog odgoja) predsjedništvo SDP-a Grada Korčule, dana 23. svibnja 2013. godine, donosi odluku o suspenziji sa svih stranačkih funkcija i dužnosti, člana SDP-a Ivana Botice Škafa - ističe se u priopćenju. SDP Grada Korčule navode kako se ograđuju od izrečenih izjava te da su primili duboku ispriku koju je Ivan Botica- Škafo dao svima koji su njegovom izjavom povrijeđeni. Podsjetimo, predsjednik Forma mladih SDP-a Korčule sa svog facebook profila je poručio: 'Konačno mogu otvoreno s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička, homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije....'
>>> Predsjednik Mladeži SDP-a Korčule poručuje: Konačno s ponosom mogu reći da ja ovu državu ne volim!

Milanović se treba ispričati za ispad čelnika Mladeži SDP-a Korčule

Ispad predsjednika Foruma mladih SDP-a Korčule Ivana Botice Škafe oštro je osudila Mladež HDZ-a tepozvala predsjednika Vlade i SDP-a Zorana Milanovića da se zbog toga ispriča građanima.

Mladež HDZ-a u priopćenju takvu izjavu naziva još jednim u nizu ispada članova SDP-a 'koji svakim danom pokazuju svojim djelima i riječju da ne vole ovu zemlju', te ističe kako je 'najgore to što ti isti ljudi vode ovu zemlju'.

Predsjednika SDP-a Milanovića pozivaju da se ispriča hrvatskim građanima i ogradi 'od ovog sramotnog čina i pozove na odgovornost počinitelje iz redova Foruma mladih SDP-a'.

Mladež HDZ-a upozorava da to nije prvi čin kojim članovi Foruma mladih SDP-a pokazuju da ne vole ovu zemlju i da ne rade za njezinu dobrobit. 'Sjetimo se i poziranja s tri uzdignuta prsta čelnika Foruma mladih SDP-a u Đakovu, ali i pjevanja pjesama koje potiču na mržnju i zastrašivanje', kažu u priopćenju.

Svemu tomu dodaju i da su u zadnje vrijeme svjedoci napada na Ustavni sud, na građanske udruge, inicijative građana, ali i na birače koji po svojoj savjesti daju glas opciji koju podržavaju.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.