Sutkinja Sanadera izbacila iz sudnice: Vikao je i upadao u riječ

08.04.2014. 13:53:41

1_244917

Sanader se uzrujao nakon što je Petković upitao Tigra je li ikada od Vjekoslava Mikuljana, vozača i pratitelja u osiguranju predsjednika Vlade, čuo da mu je Sanader dao naređenje da iz kuće u Kozarčevoj odvozi neke slike.

Suđenje Ivi Sanaderu u aferi Planinska nastavljeno je u utorak na zagrebačkom Županijskom sudu, a završilo je izbacivanjem bivšeg premijera iz sudnice. Naime, tijekom svjedočenja Sanaderova bivšeg šefa osiguranja Davora Blaževića zvanog Tigar, uzrujan pitanjem zamjenika ravnatelja Uskoka, Tončija Petkovića, Sanader se počeo derati. Sutkinja Jasna Smiljanić Sanaderu zabranila da se javlja i uključuje u raspravu, no kako je ovaj nije poslušao ona ga je izbacila iz sudnice. Sanader se uzrujao nakon što je Petković upitao Tigra je li ikada od Vjekoslava Mikuljana, vozača i pratitelja u osiguranju predsjednika Vlade, čuo da mu je Sanader dao naređenje da iz kuće u Kozarčevoj odvozi neke slike.

Ivo Sanader u tom trenutku počeo je vikati da Mikuljan nije radio na osiguranju kuće. Na današnjem suđenju svjedočit će i nekadašnji ministar poljoprivrede Božidar Pankretić.

  • Autor: Ivana Galešić
  • Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor: