SVIM BRANITELJIMA koji su u uvjerenju da rade dobro za HRVATSKI NAROD koji mogu nešto mijenjati ali slatka im je fotelja !!

26.11.2020. 17:20:00

1991 god. neki tamo srbin-četnik zadojen mržnjom, napadne te i sve, SVE ONO što te je činilo HRVATOM, KATOLIKOM, RODITELJEM, BRATOM !!!!. Primoran si braniti svoje, Ostavljaš posao, ostavljaš školu, roditelje, djecu i krećeš među prvima u OBRANU DOMOVINE i SVEGA ONOG ŠTO VOLIŠ. Sa svojim BRATOM i SVOM OSTALOM BRAĆOM DOMOLJUBA uništiš srbina-četnika i njegovu politiku. Donosiš dugo sanjanu SLOBODU I NEZAVISNOST SVOM NARODU – HRVATSKU DRŽAVU. NA ŽALOST, zbog koljača i krvoloka, srbina-četnika - u tom KRVAVOM BOJU - TVOJ BRAT POGIBA ZAJEDNO SA MNOGIM DRUGIM HEROJIMA I DOMOLJUBIMA. U tom srbko-četničkom napadu, krvolok nije poštedio ni djecu, žene, starce i nemoćne – SVOJ krvoločni nagon i svoj poraz iskazali su na nemoćnima. Prolaze godine, dolaze na vlast oni koji nisu sanjali HRVATSKU državu, oni koji su iz svojih toplih OAZA čekali ishod KRVAVE BORBE, čekajući pobjednika – kako bi se na vrijeme znali PRIKLONITI – MA TKO TO BIO !!!!!!!! Dolaze dani i njihova politika „zaborava“ na ŽRTVU TVOG BRATA I SVIH DRUGIH - KAO I TVOJE SAME. Dolaze dani kada je i TAJ svjestan da mu trebaš TI, kako bi završio svoj posao. Naivno prihvaćaš, položaj, privilegije i fotelju – misleći kako ćeš nešto promjeniti. Jedini uvijet tvoje fotelje i svega ostalog: DA SE MORAŠ PRIJATELJSKI ODNOSITI, KOALIRATI, POŠTIVATI NJIHOVE PROHTJEVE - PREMAONIMA KOJI DOLAZE IZ STRANKE koju je osnovao srbin-četnik, ONAJ zbog kojeg danas pališ svijeće BRATU po krvi I BRAĆI I SESTRAMA PO ORUŽJU. Poklanjaš se onome koji NIKADA NIJE RAKAO OPROSTI, ONOMU koji i dan-danas, TEBI U LICE govori da ti je BRAT sam kriv za svoju smrt i da je sudjelovao u zločinačkom RATU i na zločinačkoj strani. Sve to nastavljaš raditi, savijaš kičmu i dopuštaš da te udara po ušima tvoj šef – TVOJ šef kojeg nije bilo u trenucima ZADNJEG IZDISAJA TVOJE KRVI – TVOGA GENA – TVOGA BRATA. Nisi mu bio potreban, niti te ikada prozvao imenom, do onog trenutka kada je shvatio da TE MOŽE ISKORISTITI -na žrtvi TVOGA BRATA profitirati. A tebi je ostalo DA POGAZIŠ DANE kada si postao ČOVIJEK, DOMOLJUB, HEROJ I PONOS svom narodu. Slobodna HRVATSKA je trebali biti - za koju smo se svi borili i ginuli - ZEMLJA u kojoj će svaki onaj koji poštiva ŽRTVU i SUVERENITET HRVATSKE biti RAVNOPRAVAN, poštivan i smatrati se GRAĐANINOM HRVATSKE. Žalosno, je to što ne vidiš, da ONI, koje ti je nametnuo šef kao partnere i prijatelje nisu promjenili svoje mišljenje, NITI ĆE GA MIJENJATI. Žalosno je to da isti ONI tvoje suborce, koji su bili sa tobom, rame uz rame, GINULI SA TVOJIM BRATOM a bili su njihove narodnosti i vjeroispovjesti – DANAS ŠIKANIRAJU i ne dozvoljavaju im KRŠĆANSKI POKOP po njihovim vjerskim običajima uz vojne počasti kao HRVATSKOM BRANITELJU – SAMO ZBOG TOGA !!!!!!
HRVATSKI NAROD ĆE ZNATI CIJENITI TVOJ DOPRINOS U DOMOVINSKOM RATU ALI ISTO TAKO ĆE ZNATI OBILJEŽITI I PAMTITI OVAJ SRAMOTNI ČIN KOALIRANJA SA ONIMA ČIJA JE POLITIKA I DOVELA DO KRVOPROLIĆA. Znati će poštivati svakog onoga kjoji je stao u obranu Hrvatske i Hrvatskog naroda bez obzira koje je narodnosti, vjeroispovjednost i uvjerenja. A VI IH NISTE TREBALI.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivan Čelebić/Foto: fah

Autor: