Tako se to radi! Rojs je detektirao nešto što nitko nije! Ovako on vidi slučaj Sanader

04.04.2019. 18:59:59

Za komentar presude bivšem premijeru Ivi Sanaderu kojom je odlukom Vrhovnog suda  pravomoćno osuđen na 6 godina zatvora u slučaju Planinska te mora u zatvor, zamolili smo i Ljubu Ćesića Rojsa koji se sa Sanaderom razišao 2004. godine te su se u to vrijeme žestoko sukobljavali. Ćesić Rojs nam je presudu komentirao kazavši da se ne raduje ničijoj nesreći i da mu je žao što mu se to događa. ‘”Našim sudovima i pravosuđu ne vjerujem, jer što država ima od toga da Sanader ode u zatvor, gdje je novac iz slučaj Planinska je glavno pitanje. On sad može tražiti da presuda ide na osporavanje na Ustavni sud i to se sve može dodatno razvući i cijeli slučaj može otići u zastaru. Onda bi taj isti Sanader mogao tražiti odštetu od države, zar to nije apsurdno?” ističe Rojs. “Ivo Sanader da je bio mudriji i pametniji u vrijeme kad je bio moćan mogao je biti predsjednik Europske komisije, na mjestu Jean Claudea Junckera. Svi bi se trebali držati one moje tko je jamio jamio i odgovarati za svoje postupke, jer nije Sanader samo jedan izuzetak. Zaista mi je ljudski i kao čovjeku žao što mu se to događa unatoč svim našim razlikama i sukobima koje smo imali” istaknuo je Ćesić Rojs za kraj komentirajući pravomoćnu presudu bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Planinska.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.