TEROR U MÜNCHENU Napadač nožem izbo više ljudi, policija ga lovi helikopterima

21.10.2017. 12:07:11

Na stanici podzemne željeznice u Münchenu nepoznati napadač u subotu prijepodne nožem je izbo pet osoba i ozlijedio ih, nakon čega se dao u bijeg, a policija u veliku potjeru. Kako javljaju njemački mediji, napad se dogodio na stanici Rosenheimer Platz, a policija je putem službenog profila na Twitteru upozorila sve građane da se drže podalje od mjesta incidenta, a one koji žive u blizini da ne napuštaju domove. Prema prvim informacijama, svi napadnuti prolaznici pretrpjeli su lakše ozljede, a motivi napadača zasad nisu jasni. Policija ga je opisala kao muškarca u 40-im godinama, odjevenog u zelenu jaknu. Na leđima je nosio ruksak, a s mjesta događaja navodno se udaljio na crnom biciklu. Područje incidenta nadlijeću policijski helikopteri, a na teren su izašle i vojne snage. U dopuni opisa osumnjičenika policija navodi da je riječ o muškarcu korpulentinije građe, kratke svjetlo plave kose, neobrijan.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.