Teroristički napad u Rusiji: Najmanje 15 poginulih, više desetaka ozlijeđenih!

29.12.2013. 14:30:43

29-12-2013 13-22-44

Najmanje je 15 ljudi poginulo, a više desetaka je ozlijeđeno u eksploziji koja se dogodila na željezničkoj postaji na jugu Rusije.

U ruskom gradu Volgograd na željezičkoj postaji, dogodila se smrtonosna eksplozija. Prema prvim izvještajima koje je dobio, RT je objavio kako je 18 mrtvih, međutim, kasnije je izvor potvrdio najmanje 15 mrtvih i 37 hospitaliziranih, među kojima je i jedno devetogodišnje dijete. Do eksplozije je došlo unutar kolodvora, u blizini detektora za metal koji provjerava putnike, oko 12:45 sati po lokalnom vremenu. Sumnja se da je teroristički napad izvela bombašica samoubojica. 'Imamo potvrdu o deset mrtvih, a broj raste', rekao je glasnogovornik policije. Vlada regije Volgograd, međutim, objavila je podatak o 18 mrtvih te više od 40 ozlijeđenih. 'Incident se sada tretira kao čin terorizma', rekao je glasnogovornik istražnog odbora Vladimir Markin. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE  

VIDEO Trenutak eksplozije na željezničkoj postaji

29-12-2013 13-28-23

Snimljen je sam trenutak eksplozije na željezničkom kolodvoru u Volgogradu.

Nadzorna kamera kojom se snima područje ispred zgrade željezničkog kolodvora i sama zgrada, snimila je eksploziju koja je u nedjelju odjeknula tim gradom. Na snimci se vide trenuci prije eksplozije, a potom i unutrašnjost zgrade isprva ispunjena jakim svjetlom, a potom i dimom. Željeznički kolodvor pri tom se zatresao. U ovoj eksploziji, koju Rusi tretiraju kao teroristički čin, poginulo je najmanje 18 osoba, a više desetaka je ozlijeđeno. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.