TEŠKA NESREĆA U SLAVONIJI Na autocesti A3 u stravičnom sudaru dva automobila na mjestu poginula jedna osoba, pet ozlijeđenih prebačeno u bolnicu

18.01.2020. 09:52:00

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros na južnom traku autoceste A3 kod Velike Kopanice, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Prema prvim dostupnim podacima u nesreći, do koje je došlo oko 4.30 sati, sudjelovala su dva osobna automobila, što je za portal SBplus potvrdio policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić. Za sada nema službenih podataka o identitetima stradalih osoba.

Na mjesto nesreće stigli su djelatnici Hitne pomoći koji su ozlijeđene prevezli u slavonskobrodsku bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći.

Očevid na mjestu događaja je u tijeku, a upravo bi on trebao dati odgovor na to jesu li brzina, neopreznost, umor ili nešto drugo bili uzrokom ove teške prometne nesreće u kojoj je jedan život izgubljen.

HAK je izvijestio da je do okončanja očevida zatvorena dionica autoceste između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda u smjeru istoka pa promet teče obilazno, kroz mjesta Beravci i Gundinci.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: jl/Foto: fah

Autor: