Teške nesreće i jutros usporavaju promet na autocesti A1

14.07.2013. 11:46:13

Zbog teške prometne nesreće na autocesti A1, kod naplate Demerje u smjeru Zagreba, zatvorene su trake za brzi ENC. Iz istog razloga, na Zagrebačkoj obilaznici (A3) na servisnoj cesti od Rakitja prema Bregani vozi se jednim trakom, javlja HAK.

Na Jadranskoj magistrali kod graničnog prijelaza Zaton Doli (D8) promet teče naizmjence, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, zbog teretnog vozila koje je ostalo u kvaru. Na većini cesta u smjeru mora promet je srednje gust, u smjeru unutrašnjosti slab, teče bez gužvi i zastoja. Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Radovi na cestama

Zbog radova su zatvorene su ceste D1 između Udbine i Gračaca i D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak kod Udbine ide relacijom: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. U Zagrebu, se, zbog izvođenja radova na polaganju vrelovoda i parovoda na Slavonskoj aveniji u zoni raskrižja sa Ulicom M. Čavića, prometuje dvosmjerno, kolnikom u smjeru istoka. U vrijeme pojačanog prometa moguće su gužve i zastoji, stoga vozače molimo za strpljenje. Radovi traju do 22. 07. 2013. do 5 sati. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.