Thompson će ipak održati koncert u Kostreni

13.04.2018. 12:14:05

Tomislav Matić, direktor komunalnog društva Kostrene nazvao je Thompsonovog menadžera i zamolio da se koncert ipak održi.. Koncert Marka Perkovića Thompsona ipak će se 28. travnja održati u Kostreni. RTL piše kako je direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić nazvao menadžera Marka Perkovića Thompsona i zatražio da se koncert ipak održi. Da se koncert otkazuje objavljeno je kada su već bili postavljeni jumbo plakati u Kostreni i okolici, a onda je stiglo priopćenje u kojem općinska uprava Kostrene tvrdi kako nije sudjelovala u razgovorima o organizaciji koncerta te da je ugovor potpisalo kostrensko komunalno društvo, o čemu je ona obaviještena kad je on potpisan. - Smatram da sam kao predstavnik izvršne vlasti trebao biti upoznat s namjerom organiziranja koncerta te o tome da je ugovor već potpisan", rekao je tada načelnik općine Dražen Vranić Večernji list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.