Thompson: O sporu s ‘varalicama i krivokletnicima’

20.04.2017. 13:31:23

Pojedini mediji s vremena na vrijeme pišu o “aferama” vezanim uz privatni život Marka Perkovića Thompsona. Najnovija je priča o navodnoj presudi kanadskog suda prema kojoj pjevač svojoj bivšoj suradnici Mariji Blažanin, koja mu je 2007. organizirala turneju po Sjevernoj Americi, mora platiti isplatiti 832.348 kuna. Popularni pjevač komentirao je prozivke i medijske napade. Kako komentirate vijest da ste Mariji Blažanin dužni gotovo milijun kuna? Prije svega ovdje se radi o medijskoj hajci! Pojedini novinarski urednici redovno traže nekoga tko će htjeti progovoriti nešto protiv mene, a za uzvrat će dobiti veliki medijski prostor. Zašto ti urednici nisu objavili tu famoznu presudu? Nisu je objavili zato što je nemaju, a nema je ni ta dotična gospođa! Zašto u svojim naslovima stavljaju upitnik? Zato što se boje tužbe! Na kraju to je obična manipulacija i još jedan u nizu pokušaja da se mene iskompromitira! Protiv Marije Blažanin, koja je protiv vas dignula medijsku hajku, podnijeli ste tužbu! Možete li nam objasniti zašto? Dotična gospođa nas je tijekom turneje potkradala. Mi smo je uhvatili u krađi i uhvatili su je njezini suradnici u Kanadi. Kada je shvatila da je razotkrivena obećala je kako će stvari ispraviti i nadoknaditi nam nastalu štetu. Nedugo zatim okrenula je priču i počela slati prijeteće mailove i meni i njezinim suradnicima, s kojima je organizirala turneju, maltretirati nas, prijetiti nam odvjetničkom kućom za koju ona radi te tražila da joj isplatimo određeni iznos novca ili će nas u protivnom sramotiti po medijima, tvrdi da ima veze još od vremena pokojnog predsjednika Franje Tuđmana. Krenuli smo tužbom za krađu i nismo dobili nikakav poziv da je proces počeo, a niti smo dobili ukradeni novac i tako je do dana današnjega. S obzirom na to da ne živim u Kanadi, nije baš jednostavno detaljnije upuštati se u takve stvari. Tužila je i ona vas! Jeste li ikad dobili sudski poziv iz Kanade? Nikakav sudski proces u Kanadi se ne vodi, nikada nisam dobio poziv na sud i nisam dobio nikakvu presudu i mislim da je pametnome dosta! Da ste ga dobili, biste li se odazvali i otputovali u Kanadu? Čuli smo da je i ona pokrenula nekakvu tužbu, još prije 7-8 godina, međutim nikada nisam dobio nikakav poziv od suda za nekakvo ročište, a volio bih da jesam. Uložio bih i taj napor pa otišao jer bih vjerujem na sudu dokazao njenu prevaru. Osim tradicionalnih optužbi za fašizam, medijima su u zadnje vrijeme posebno zanimljive teme, vezane uz vaše financije. Prvo se pisalo da ste skupo prodali stan u Zagrebu pa da ste, također za velik novac, kupili stan u Splitu. Kako to objašnjavate? Znam da puno ljudi misli da ja posjedujem ogromni novac pa se tu i tamo pojavi nekakav lopov koji osjeti šansu uzeti ga. Za kraj, što bi poručili svima koji vas napadaju i lažno optužuju? Tim varalicama, otpadnicima, krivokletnicima poručujem sa stihom jedne moje pjesme: “Nebom lete šišmiši i vrane, al’ je soko’ za njih previsoko!”, kazao je Thompson.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.