Thompson: Podrška suborcu generalu Krstičeviću iz Domoljubne koalicije

27.10.2015. 16:41:33

Marko Perković je u objavi fotografije napomenuo 'I u ratu i u miru' te dao punu podršku svom suborcu, koji je ujedno i nositelj liste Domoljubne koalicije za X. izbornu jedinicu Marko Perković, hrvatski glazbenik koji je svoju karijeru obilježio domoljubnom, ljubavnom i religioznom tematikom, u utorak 27. listopada, slavi svoj 49. rođendan, a rođendan mu je čestitao i general Damir Krstičević kojem je Thompson tim putem dao punu podršku. Susret starih prijatelja odvio se u splitskom kafiću Crovis. Marko Perković je u objavi fotografije napomenuo "I u ratu i u miru" te dao punu podršku svom suborcu, koji je ujedno i nositelj liste Domoljubne koalicije za X. izbornu jedinicu koja obuhvaća južni dio Splitsko-dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije.
Podsjetimo, general Krstičević se posljednjih dana suočava s napadima od strane SDP-ovog ministra Marasa koji ga je u svom intervjuu za Jutarnji list pokušao diskreditirati te kazao da je 'Kotromanović učio od Gotovine, a Krstičević od JNA'. Za takvo ponašanje, Marasu je u razgovoru za tportal lekciju očitao prvi načelnik Glavnog stožera HV-a Antun Tus, a potom ga je napao i stranački kolega Davorko Vidović. Marasovu izjavu osudili su i iz Udruge veterana 4. gardijske brigade kao i Generalski zbor.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.