Thompson pred vratima: Usprkos 'besparici' očekuje se prepun Poljud

19.06.2013. 16:37:02

Koncert popularnog hrvatskog glazbenika na splitskom Poljudu je zapravo pred vratima, naravno, usprkos 'besparici' ulaznice se sjajno prodaju, kao što se i očekivalo s obzirom da se ipak radi o spektaklu koji se očekuje punih 11 godina, Naime, posljednji puta na 'našem najljepšem stadionu' Thompson je zapjevao davne 2002. godine i bio je to spektakl kakav se u Hrvatskoj do tada nije vidio,  zanimljivo kako je i te 2002. u Hrvatskoj na vlasti bio ekstremno lijevi režim, skoro pa potpuno anacionalni i da je i tada Thompson, kao i danas, bio u javnosti tretiran poput neprijatelja, a koncert još nije ni počeo, reakcije koje će od strane režimskih medija uslijediti poslije koncerta, nakon što brojači kapa odrade svoj dio posla, nije potrebno spominjati budući kako oni uvijek nađu razlog za napad i uvrede, kad ih nema, a nema ih, onda upotrebljavaju maštu. Naravno, kako to već ide kod velikih spektakularnih projekata jedan dio ulaznica dobiju sponzori, mediji i dakako, u ovom slučaju, omiljene Facebook stranice, jedna od njih je posvećena vukovarskom heroju, inače porijeklom iz Hercegovine, Blagi Zadri, koji je sredinom listopada pao u okolici Vukovara pokošen rafalima četničke puške.  Uglavnom, kada govorimo o Facebooku, sve funkcionira po principu komentara, oni komentari koji imaju najviše lajkova osvaja ulaznicu ili dvije za glazbeni događaj desetljeća u Hrvatskoj. Srećom, ili možda ne, Jutarnji list ne dijeli ništa, čak i kad bi dijelili oni to ne bi podijelili besplatno. Naime, oni bi, kažu zlobnici, bili u stanju prodati protuotrov nesretnik zaraženom sifilisom. Usprkos tome, usprkos činjenici da se nije uključio Jutarnji list, pa čak ni portal Index, zanimljivost kada su u pitanju 'borbe' za izuzetno vrijedne papiriće koji vode do Poljuda nije ništa manja. Thompson ima na stotine tisuća fanova dok na Poljud može stati tek njih oko 40 0000, ako i toliko s obzirom na veliku pozornicu i sve ono što će se događati na Poljudu. No, prije Poljuda koncert je u Njemačkoj, za samo četiri dana. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.