Thompson se uoči Božića s obitelji preselio u grad svojih najvećih uspjeha

19.12.2013. 14:03:11

thompsongloria

Hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson 'odmetnuo' se prema Splitu, iz većeg Zagreba preselio se u turistički atraktivniji Split, u grad svojih najvećih uspjeha. Sjetimo se koncerata koji su bili i predstavljali vrhunac njegove glazbene karijere, oba su održana na Poljudu, na stadionu Hajduka, i oba pred više od 50 000 gledatelja, ili oduševljenih fanova. Popularni glazbenik svoj prvi koncert na Poljudu održao je sada već davne 2002. godine, posljednji ove godine, koji je bio još spektakularniji, kako glazbeno tako i scenografski. Tražila se karta više, bio je to možda i vrhunac koncertne turneje u sklopu novog, najprodavanijeg glazbenog albuma u Hrvatskoj, 'ORA ET LABORA' - MOLI I RADI. Sljedeći koncert popularni glazbenik ima sutra, dakle, 20. prosinca, u Zadru, u dvorani Kreše Čosića, na Višnjiku. No, vratimo se 47-godišnjem pjevaču, koji je otvorio vrata svog doma za domoljubna izdanja ozloglašenog tajkuna Ninoslava Pavića, ne, ne radi se o Jutarnjem listu, govorimo o Gloriji, magazinu u kojem bogati, slavni i prepotentni ispovijedaju svoje grijehe javnosti, iako bezgrešan ispovjedio se i Thompson, glazbenik koji je jedno vrijeme bio na žestokom udaru Pavićevih izdanja.  Thompson je samo za Gloriju otvorio svoja vrata splitskog doma u kojem živi sa suprugom Sandrom (37) i petero djece – Šimunom (10), Antom (8), Diva (7) te troipolgodišnjim blizankama Katarinom i Cvitom, blagdanske dane popularni glazbenik  dočekati će kao u krugu obitelji, što je već postala tradicija koju je Thompson davno uspostavio.  Thompson za domoljubnu Gloriju, u tiskovinama s 'kojima nema kompromisa', kompromisno tvrdi da se njegovoj supruzi Sandri, poslije desetak godina života u Zagrebu, preseljenje u Split čini kao najbolji dar. Život s obitelji, za blagdane pogotovo, jeste najbolji dar, tko ima tu sreću da ima obitelj. Foto: Gloria.hr Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.