Thompson za nedjelju obećava neviđen spektakl

26.06.2013. 15:24:43

Marko Perković Thompson priredit će u nedjelju na poljudskom stadionu spektakl kakav hrvatska koncertna publika svih profila još nije doživjela od domaćeg izvođača. Na konferenciji za novinare u srijedu je predstavljena mega produkcija startnog koncerta Thompsonove nove turneje kojom će se promovirati trenutno vjerojatno najprodavaniji domaći album Ora et Labora kojom će se pokušati nadmašiti ionako impresivne brojke s prošle turneje Bilo jednom u Hrvatskoj. - Ovaj koncert mi puno znači. Moja ekipa dosad je skupila jako puno iskustva, ali nastup na Poljudu je poseban izazov, kazao je Thompson, čija je želja bila da turneja krene "od kuće", iz Splita, za razliku od prošle na kojoj je premijerni nastup održan 2007. na stadionu Maksimir u Zagrebu. Organizator koncerta Tomislav Mrduljaš iz splitskog Dalmacijakoncerta kaže nam da je zanimanje za koncert za kojeg je u prodaju pušteno blizu 50 tisuća ulaznica ogromno, a očekuju se i brojni autobusi s Thompsonovim obožavateljima iz cijele Hrvatske, posebno Dalmacije, te iz susjedne Bosne i Hercegovine. Uzbuđen je i Thompsonov menadžer i producent turneje Zdravko Barišić. - Bez lažne skromnosti, publiku čeka nešto dosad neviđeno na našim prostorima, ni na čemu se nije štedjelo. Želimo hrvatskim ljudima ponuditi jednu lijepu priču i vrhunski doživljaj, kaže Barišić. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.