Thompsonovi fanovi traže od Sabora 'osudu mržnje srpske naslovnice'

11.02.2016. 14:18:27

Pozivamo na odgovornost one koji tu mržnju prema hrvatskim braniteljima financiraju U jeku rasprave o naslovnici Novosti na kojoj se tvrdi kako je ministar Hasanbegović fotografiran s ustaškom kapom, na Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona osvanuo je zanimljiv post. "Tražimo od saborskih zastupnika, a posebno od zastupnika Srpske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru da konačno osude nevjerojatnu količinu mržnje koju je "Srpsko narodno vijeće" pokazalo svojim skandaloznim potezom, naslovnicom u svom tjedniku (BROJ 750) kako kolju hrvatskog branitelja, Marka Perkovića Thompsona. Također, još jednom pozivamo državne institucije da sankcioniraju govor mržnje dijela te nacionalne manjine kao i da utvrde i pozovu na odgovornost one koji tu mržnju prema hrvatskim braniteljima financiraju. Uredništvo MPT stranica", navodi se u objavi. Povod je naslovnica Novosti u nastavku.
novosti

novosti

Tražimo od saborskih zastupnika, a posebno od zastupnika Srpske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru da konačno osude... Posted by Marko Perković Thompson on 11. veljača 2016

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.