TKO JE DIVLJAK KOJI JE UMALO ZGAZIO BEBU: Srpski biznismen kojemu reklame radi Maja Šuput

18.04.2016. 12:36:12

DRŽAVLJANIN Srbije, Miroslav Stanojević, vlasnik tvrtke „Carvel“ u subotu ujutro je u Ilici skrivio tešku prometnu nesreću vozeći osobni automobil marke Audi, u pijanom stanju (1,78 promila alkohola u krvi) u kojoj je umalo usmrtio s bebu u kolicima. Stanojević je direktor tvrtke Carvel koja posluje u Hrvatskoj kao glavni uvoznik i distributer obuće – brazilskih japanki Ipanema za Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Na internetu je moguće pronaći niz fotografija na kojima pozira sa srpskim starletama, zaštitnim licima branda. Nedavno je kampanju za Ipanema japanke snimila i hrvatska pjevačica Maja Šuput.Hvalio se kako je prvi Srbin koji se uspio fotografirati sa svjetski popularnom Giselle Bundchen Policijski službenici su doveli Stanojevića sucu za prekršaje tereteći ga za vožnju u alkoholiziranom stanju, upravljanje vozilom s nevažećom prometnom dozvolom, nekorištenje sigurnosnog pojasa te za izazivanje prometne nesreće u kojoj ima ozlijeđenih osoba. Prekršajnom sucu Stanojević priznao krivnju i izjavio kajanje za sve što je napravio nakon čega mu je sudac izrekao novčanu kaznu od 18.800,00 kuna. Uz izrečenu kaznu određena mu je zabrana korištenja međunarodne vozačke dozvole B kategorije  te mora platiti i sudske troškove u visini 932,75 kn. Postavlja se pitanje zašto Stanojević nije doveden sucu s kvalifikacijom nijednog kaznenog djela, nego je terećen samo prekršajno i to ne za sva djela sudeći po pisanju medija. Iz kvalifikacije je nestao bijeg od policije, a o tome su javljali mediji svo vrijeme. Miroslav Spanojević je vlasnik tvrtke Carvel d.o.o. koja je u 2015 godini imala prihode od 23.590.043 kn te je godinu zaključila sa dobiti u visini od 82.474 kn. Većina medija je prenijela informaciju da je uzrok nesreće bijeg Spanojevića od policije te prilikom tog bijega je došlo do gubitka kontrole nad vozilom čime je ugrozio život više osoba.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.