Tko se može smijati tragediji na Pagu?

01.03.2019. 08:45:19

Jučer ujutro pobješnjeli muškarac u Pagu s prvog kata obiteljske kuće bacio je svoje četvero malodobne djece. Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja, koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Djeca su potom vozilima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu. Sedmogodišnjakinja koja je najteže ozlijeđena prebačena je u međuvremenu u Zagreb. Odvezli su je sanitetskim vozilom, jer zbog komplikacija nije bio preporučen prijevoz Vladinim zrakoplovom. Ona, podsjetimo, ima ozljede glave i grudnog koša te je stavljena na respirator. Godinu dana starija sestra je pri svijesti te sutra ide na operaciju. Komentar na slučaj koji je zgrozio ne samo Hrvatsku, već i cijeli svijet te je o njemu izvijestio čak i The New York Times, zatražili smo od Branka Dukića, gradonačelnika Zadra, inače liječnika po struci. Poslušati možete OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.