Tomašić oštro po Dačiću: Jednom četnik, uvijek četnik!

02.12.2014. 17:23:46

''Što se tiče Dačića, ja sam cijelo vrijeme govorila, da su se samo ogradili od Šešelja sve bi bilo drukčije", rekla je Tomašić. Na izjave ministra vanjskih poslova Srbije Ivice Dačića oštro je reagirala hrvatska eurozastupnica Ruža Tomašić. ''Rekao je da svaka država ima svog Šešelja, aludirao je na mene. Ja nikad nisam pozivala na oružani rat, ja nikad nisam pozivala da se nekoga kolje, to uopće nije istina, a ja i dan-danas tvrdim da je onaj tko ne voli Hrvatsku, koji je ne želi, ne želi poštivati njezine zakone gost pa neka je napusti kad god želi'', izjavila je Tomašić, javlja Večernji List. ''Što se tiče Dačića, ja sam cijelo vrijeme govorila, da su se samo ogradili od Šešelja sve bi bilo drukčije. Ali, kako sam ono prije govorila, jednom četnik, uvijek četnik'', rekla je Tomašić.  
  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.