TOMO MEDVED ZABRINUT: ‘U zadnjih osam dana, ubila su se tri branitelja…’

22.03.2016. 13:46:30

Iako je jedno od prvih pitanja novinara koji su ga "ulovili" u Savskoj 66 bilo hoće li sada maknuti šator, što misli o registru izdajnika i slično, Tomo Medved kazao je nešto što je prisutnim medijima začepilo usta... Novi ministar branitelja odrađuje svoj prvi radni dan i više je nego svjestan prioriteta u svojim zadaćama. Iako je jedno od prvih pitanja novinara koji su ga “ulovili” u Savskoj 66 bilo hoće li sada maknuti šator, što misli o registru izdajnika i slično, Tomo Medved kazao je nešto što je prisutnim medijima začepilo usta: “Mi sada moramo žurno rješavati pitanja koja muče ovu populaciju. Od kada sam kandidat, u osam dana, tri su branitelja počinila suicid, pune su bolnice branitelja koji nemaju reguliran status. Očekuje nas velik i ozbiljan posao”, kazao je ministar Medved i već prvog dana opravdao svoje zasjedanje u ministarsku fotelju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.