Transparentom protiv koncesije

10.10.2014. 12:30:50

Aktivisti inicijative 'Ne damo naše autoceste' najavili su na Markovom trgu početak prikupljanja potpisa za referendum protiv monetizacije autocesta. Aktivisti inicijative 'Ne damo naše autoceste', stavili su transparent u obliku 80 milijardi kuna, kolika je, kažu, šteta od koncesije te najavili početak prikupljanja potpisa danas u ponoć u Zagrebu i Splitu. Od sutra će se potpisi za referendum prikupljati i u svim gradovima. Sigurni su da će prikupiti dovoljan broj potpisa i da će biti raspisan referenduma. Govorili su o štetnosti koncesije većim cijenama i lošijim uslugom kao i o tome da iduće Vlade neće moći autoceste uvrštavati u razvojne projekte. Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.