Traži se 35-godišnjak iz Splita: nestao je u ranim jutarnjim satima iz Iločke ulice, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe

08.10.2021. 14:49:00

PU splitsko-dalmatinska je objavila potragu za 35-godišnjim Anđelkom Rosom koji je nestao u četvrtak u ranim jutarnjim satima iz Iločke ulice u Splitu. U objavi na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba navedeno je kako je visok 170 centimetara, slabije tjelesne građe i nosi naočale.

Ima crnu kosu i kestenjaste oči te je u trenutku nestanka bio odjeven u zelenu majicu kratkih rukava, hlače crvene boje i prsluk smeđe boje, sve s natpisom "Studenac" i crne radne cipele.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, stoji u objavi,  obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Prenosimo objavu o nestanku iz NENO-e sa svim detaljima: Anđelko Roso

Izvor: Slobodna Dalmacija

Izvorni autor: PSD/Foto: NENO

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.