Troje ozlijeđenih u sudaru automobila i teretnog vozila

05.09.2013. 14:14:04

Teretno vozilo sudarilo se s osobnim automobilom i pritom probilo središnju zaštitnu ogradu

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 10.30 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac, u smjeru istoka. Teretno vozilo sudarilo se s osobnim automobilom i pritom probilo središnju zaštitnu ogradu, doznaje se iz policije. Promet se u smjeru istoka odvija jednim trakom. Samo nekoliko sati ranije četiri kilometra dalje dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj su prilikom sudara osobnog automobila i kamiona život izgubile dvije osobe, dok ih je troje ozlijeđeno. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE   troje-ozlijedenih-sudaru-automobila-teretnog-vozila-slika-1262208 troje-ozlijedenih-sudaru-automobila-teretnog-vozila-slika-1262209 troje-ozlijedenih-sudaru-automobila-teretnog-vozila-slika-1262210

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.