TRUMP ODVALIO ŠAMARČINU SRBIMA: Pogledajte što je napravio američki predsjednik!

16.02.2017. 16:49:59

KOSOVO SLAVI ''Sjedinjene Američke Države su zajedno sa svim građanima Kosova proslavile osvajanje povijesne zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Brazilu, kao i debi reprezentacije Kosova na međunarodnim igrama FIFA-e'', također piše u čestitci Predsjedniku Kosova Hashimu Thaciju predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump čestitao je Dan nezavisnosti Kosova, javlja N1. U izjavi Predsjedništva Kosova navodi se da je američki predsjednik istaknuo da se partnerstvo između dvije države oslanja na zajedničke vrijednosti i interese te da je budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana na stabilnom Balkanu, prosperitetnom i potpuno integriranom u međunarodnu zajednicu’. ”Sjedinjene Američke Države su zajedno sa svim građanima Kosova proslavile osvajanje povijesne zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Brazilu, kao i debi reprezentacije Kosova na međunarodnim igrama FIFA-e”, također piše u čestitci. Američki predsjednik je nadodao i kako SAD očekuje nastavak suradnje s Kosovom. Trump je naglasak stavio na jačanje vladavine prava, rješavanje sporova sa susjedima te borbu protiv terorizma, kao i  povećanje demokratskog i gospodarskog razvoja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.