U Beogradu se razvili transparenti na ćirilici ‘Vukovar uz Vučića’

19.04.2019. 16:18:03

VUČIĆ ĆE VEČERAS POKUŠATI DOKAZATI DA JE FACA: U Beogradu se razvili transparenti na ćirilici ‘Vukovar uz Vučića’

Na skup koji će večeras biti održan u Beogradu pojavili su se, ako je suditi po transparentima, i Srbi iz Hrvatske

Aleksandar Vučić večeras će na velikom skupu pokušati uzvratiti udarac oporbi koja protiv njega prosvjeduje svaki vikend od studenoga. Na skupu se očekuju tisuće građana, a Vučićeve pristaše stižu i izvan Srbije, iz Makedonije, BiH, Crne Gore, kao i Hrvatske. Naime, kako izvještava Kurir, Srbi iz Like jutros su veselo i u narodnim nošnjama podržali Vučića snimivši video na kojemu sviraju na limenim puhačkim instrumentima, a podršku su došli dati i nekoliko Srba iz Vukovara i Borova koji su nosili ćirilicom ispisan transparent “Vukovar i Borovo uz Vučića”. Oporba i građani prosvjeduju protiv njegopve politike jer otkako je postao predsjednik u svibnju 2017., Vučić se neprestano upliće i u ona područja koja su nisu njegova nego vladina ingerencija. To može jer ima potpunu kontrolu nad SNS-om, strankom koja dominira parlamentom od 2012. godine. Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić počeo je svoj politički život kao radikalni nacionalist, ali se zadnjih godina prikazuje kao umjereni, proeuropski orijentirani konzervativac. Vučić, čija moć znatno prelazi ovlasti koje ima, voli slati poruke kako bi bez njega zemlja propala.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.