U borbi za Mariupolj ranjen Ruslan Geremejev, zapovijednik Čečenskih snaga

30.03.2022. 10:58:00

Šef Čečenske Republike Ramzan Kadirov rekao je da je Ruslan Geremejev ranjen u borbi za Mariupolj.

“Nedavno sam objavio snimku na kojoj je naša jedinica na čelu sa Ruslanom Geremejevim ponovno zauzela upravnu zgradu Mariupolja i na njoj istaknula zastavu Čečenske Republike. Nažalost, tijekom daljnjih borbi za grad, Ruslan Geremejev je ranjen i završio je u bolnici”, napisao je Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu.

Na putu za Mariupolj, Ramzan Kadirov je posjetio Geremejeva i osobno se uvjerio da nije životno ugrožen.

“Uspješno se oporavlja i spreman je vratiti se borbi u bliskoj budućnosti. Uopće me ne čudi izdržljivost i visoka borbenost Ruslana. On je pravi ratnik, pravi patriot domovine. Poželio sam Ruslanu brz oporavak, izrazio mu iskrenu zahvalnost za iskazanu hrabrost i herojstvo. Zahvaljujući takvim hrabrim ratnicima kao što je Ruslan, naše oružane snage će se nositi sa svakom prijetnjom i osigurati mir i sigurnost Rusije”, rekao je Kadirov.

 

 

 

Izvor: PDN/Foto: Screenshot Telegram

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.