U nesreći kod Čakovca poginuo mladić (25), dvojica u bolnici

14.07.2019. 09:25:25

U prevrtanju kombija mladić (25) je ispao van i poginuo. U teškoj nesreći na cesti Čakovec-Štefanec još su ozlijeđeni 28-godišnjak te dječak od 13 godina. Još nije poznato tko je vozio kombi U teškoj prometnoj nesreći kod Čakovca poginuo je mladić (25), a teško su ozlijeđeni 28-godišnjak i dječak (12). Kako se doznaje, vozač kombija čakovečkih registracija oko 0.30 sati izletio je kombijem s ceste Čakovec-Štefanec te se prevrnuo i udario u stablo. Preminuli mladić u prevrtanju kombija je ispao iz vozila. Očevid je u tijeku, a policija utvrđuje tko je upravljao kombijem. Dvoje ozlijeđenih prevezli su u županijsku bolnicu Čakovec. Svi su s područja Orehovice, a kako se neslužbeno doznaje mladići su se vraćali sa zabave.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.