U SAT VREMENA OPLJAČKANA DVA OPORBENA ZASTUPNIKA ‘Baš se ono osjećaš sigurno i zaštićeno’

13.12.2020. 16:26:00

Dvojica oporbenih zastupnika iz zagrebačke gradske skupštine opljačkani su danas u dva odvojena događaja.

Neovisnom vijećniku Marku Torjancu, također i poznatom glumcu, nepoznati počinitelj, ili više njih, provalili su u kombi. Razbili su stakla i ukrali alat i rekvizite za predstavu.

Policija došla, ništa izmjerila, ništa fotkala, stala na razbijeno staklo na podu, još ga samo više razmrvila, sat vremena pisali prijavu u toplom autu dok mi čekali na hladnoći – uvid i forenzika na naš način. Baš se ono osjećaš sigurno i zaštićeno”, napisao je na Facebooku. 

Jedino mi žao sto neću vidjeti lica lopova kad shvate da je kompjuter samo kućište kao i mobiteli“, dodao je s ponešto zadovoljstva.

Nije prošlo dugo, točnije 20 minuta, oglasio se još jedan ‘neovsinjak’, Renato Petek. On je opljačkan na Sljemenu.

“Molim pomoć! Tijekom fotkanja na Sljemenu, uz Činovničku livadu u snijegu, netko mi u blizini popalio torbicu s dokumentima i ključevima s obližnjeg grma”, napisao je na Facebooku.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.