U SPOMEN NA BLAGU I ROBERTA ZADRU: Gardijski zdrug u finalu bolji od Kuprešana

03.06.2018. 19:08:48

U Zagrebu je 2. lipnja 2018. godine na terenima UBDR – Sportski klub Podsused, u čast dvojice hrvatskih vitezova Blage i Roberta Zadre održan je malonogometni turnir u organizaciji udruge UDHOS ZAGREB I ŠRDHOS ZAGREB. Nakon misnog slavlja u kapelici u Podsusedu  turnir su svečano otvorili predsjednik UDHOS Zagreb Ivan Friščić, gospođa Kata Zadro, supruga i majka dvojice vitezova, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, izaslanica Gradonačelnika Grada Zagreba gospođa Kata Tipura, pomoćnica pročelnice gradskog ureda za branitelje, Borislav Barišić predsjednik SAVEZ-a UDHOS . Na svečanom otvaranju bili su i mnogi drugi predstavnici braniteljskih udruga iz cijele Hrvatske. Predsjednik Friščić nakon pozdravnog govora istaknuo je da je ponosan na ekipe koje sudjeluju na ovom memorijalu te se zahvalio sponzorima i donatorima bez kojih se ovaj memorijal ne bi mogao održati. Gospođa Kata Zadro zahvalila se svima koji su se odazvali na memorijal, svim udrugama i braniteljima koji njeguju uspomenu na generala Zadru i sina Roberta. Predsjednik  UDHOS ZAGREB Ivan Friščić uručio je obitelji Zadro posebni izrađenu svečanu plaketu memorijala, te je zaslužnim pojedincima i svim sudionicima turnira uručio Povelju „Blago i Robert Zadro“ Pobjednik turnira 1. hrvatski gardijski zdrug koji je finalu bio bolji od ekipe Branitelji Kupresa SUDIONICI TURNIRA:
  • Udruga ratnih veterana 1.Gardijske brigade „TIGROVI“
  • Udruga ratnih veterana 2.Gardijske brigade „GROMOVI“
  • Udruga branitelja i veterana 72.bojne vojne policije Split
  • Udruga veterana 1.Hrvatski gardijski zdrug
  • UDHOS Zagreb
  • Udruga veterana Domovinskog rata Tovarnik
  • Udruga branitelja Široki
  • Udruga Branitelja Vukovar
  • Udruga branitelja Kupres
 Poredak:
  1. mjesto pokal u trajno vlasništvo + medalje, Udruga veterana 1.Hrvatski gardijski zdrug
  2. mjesto pokal u trajno vlasništvo + medalje , Udruga branitelja Kupres
  3. mjesto pokal u trajno vlasništvo + medalje, Udruga ratnih veterana 2.Gardijske brigade „GROMOVI“
  4. mjesto pokal u trajno vlasništvo + medalje, Udruga Branitelja Vukovar
Pokal za fair-play , Udruga branitelja i veterana 72.bojne vojne policije Split Najbolji vratar turnira – Ante Mađar  (Udruga veterana 1.Hrvatski gardijski zdrug) Najbolji strijelac turnira – Dario Kovačić (Udruga ratnih veterana 2.Gardijske brigade „GROMOVI“) Najbolji igrač turnira – Mirko Šuća (Udruga veterana 1.Hrvatski gardijski zdrug) Foto galerija s turnira može pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.