U Trstenom položeni vijenci u spomen poginulim braniteljima na dubrovačkom ratištu

02.07.2014. 19:59:20

U TRSTENOM kraj Dubrovnika obilježena je danas 22. obljetnica oslobođenja Golubova kamena iznad Rijeke dubrovačke, gdje je tijekom Domovinskog rata bilo jako uporište agresorskih srpskih postrojba, te 17. obljetnica podizanja spomenika hrvatskim braniteljima iz Imotskog, poginulim na dubrovačkom ratištu. Tijekom Domovinskog rata u obrani šireg dubrovačkog područja od jugosrpske agresije poginulo je 36, a teško ranjeno stotinjak branitelja iz Imotske krajine. Vijence kod spomen obilježja u Trstenom položio je u ime Županije dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić, te predstavnici udruga roditelja poginulih branitelja iz Imotskog i Dubrovnika, 3. Imotske bojne – Imotskih sokolova, Hvidre Imotski i 115. brigade Imotski, kao i braniteljskih te udruga iz Domovinskog rata s imoćanskog i dubrovačkog područja. Misu zadušnicu u mjesnoj crkvi sv. Vida predvodio je don Stanko Lasić. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.