Udovica zločinca Arkana koja je u četničkoj uniformi marširala Vukovarom, preko noći postala humanitarka

15.12.2013. 10:23:21

1_201346

Nismo znali da je u Srbiji takvo stanje da se policija i hitna odmah odazivaju isključivo na pozive cajkuša. Ne smatra Ceca ovo što je učinila podvigom već je 'odreagovala' ljudski.

Raspisali se srpski mediji na veliko o humanoj gesti njihove pevaljke Svetlane Cece Ražnatović. Čudna li čuda ona je prva pritekla u pomoć ozlijeđenima u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak tri sata iza ponoći nedaleko od njene vile kod stadiona Crvene Zvezde. Udarac je, pišu njihovi medij i bio toliko silovit da ga je čula čak iz kuće i zamislite pozvala hitnu te sama pritekla u pomoć ozlijeđenima u automobilu. Na njen poziv hitna pomoć i policija odmah su se odazvali, rekla je potom pevaljka. Nismo znali da je u Srbiji takvo stanje da se policija i hitna odmah odazivaju isključivo na pozive cajkuša. Ne smatra Ceca ovo što je učinila podvigom već je 'odreagovala' ljudski. Ljudski, međutim, isto ova humanitarka nije postupila kada je u četničkoj uniformi i s puškom u ruci u studenom 1991. godine marširala Vukovarom nakon njegova pada. Ista ta Ceca tijekom rata svojim 'pevanjem' dizala je moral vojsci koja je izvršila agresiju na Hrvatsku, a iza koje su ostale uplakane majke, starci, djeca. Njen suprug jedan Arkan jedan je od najvećih zločinaca na ovim prostorima, a ona preko noći govori o ljudskim reakcijama i izaziva salve pohvala na račun svojega čina. „Da sam znala da će hrvatska djeca ovako slušati moje hitove ne bi nikada ni počela pjevati.", jedna je od njenih izjava. No, unatoč tim izjavama bilo je govorancija da bi upravo ova četnikuša mogla nastupati na Maksimiru na što su se dakako pobunile mnogobrojne političke stranke, ali i braniteljske udruge.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.