Udruga specijalne policije podržala Brkića u njegovoj odluci

14.03.2016. 20:29:48

Želimo naglasiti da ni jedna braniteljska udruga, koja je bila na prijemu kod premijera Tihomira Oreškovića, nije imala primjedbe na prijedlog da Milijan Brkić bude ministar hrabre i časne populacije, piše u priopćenju Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata dala je potporu Milijanu Brkiću nakon što je on odustao od kandidature za ministra branitelja. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti. Krovna Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata, koju čine ratne postrojbe specijalne policije Republike Hrvatske i čiji članovi su bili pripadnici najelitnijh postrojbi u Domovinskom ratu u kojemu su zajedno s ostalim ratnim postrojbama branile i oslobodile Republiku Hrvatsku, jednoglasno je donijela odluku da podrži našeg prijatelja i suboraca, dokazanog domoljuba i ratnika Milijana Brkića u njegovim stavovima kojima brani svoje dostojanstvo i dostojanstvo hrvatskih branitelja. Iskazanim stavovima Milijan Brkić ne dopušta manipuliranje i iskorištavanje hrvatskih branitelja u političkom prepucavanju. Želimo naglasiti da ni jedna braniteljska udruga, koja je bila na prijemu kod premijera Tihomira Oreškovića, nije imala primjedbe na prijedlog da Milijan Brkić bude ministar hrabre i časne populacije. Mišljenja smo da je ta odluka trebala biti davno donesena, a jedan od razloga je taj što je nedopustivo da se proračun ministarstva donosi bez resornog ministra, a da na njegovom kreiranju radi osoba čiju je smjenu tražila velika većina braniteljske populacije i zbog koje su između ostalih pokrenuti prosvjedi. Smatramo da nitko nema pravo držati braniteljsku populaciju u neizvjesnosti i time unositi nepotrebni nemir ljudima koji su bili spremni dati živote za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku. Ovim putem pozivamo najodgovornije ljude u vlasti da konačno donesu odluku kojom će imenovati ministra hrvatskih branitelja i time žurno riješavati nagomilane probleme braniteljske populacije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.