Udruge SJP i veterani gardijskih brigada ponovo okupljeni kad je najteže

10.06.2014. 08:37:02

Veterani Specijalne policije i gardijskih brigada u akciji čišćenja sela nastradalih u poplavama već drugi tjedan neumorno rade i pomažu mještanima Gunje,Rajeva sela i Račinovaca. Na terenu su pripadnici USJP Ajkula, Alfa, BATT, Orao, Jastrebovi,ŠAP,Delta,Trenk,Zebra članovi 3.gbr.KUNE,4.gbr PAUCI,108.brigada HV Slavonski Brod svojim nesebičnim radom i zalaganjem pomogli su i još uvjek pomažu mjestanima poplavljenih sela da sto prije očiste svoje domove kako bi život počeli kako svi kažu ponovo i da im ovo zlo više nikad ne dođe pred njihov dom i prijeđe kućni prag. U Cerni na igralištu N.K.Tomislav smješteni su branitelji gdje je podignuto šatorsko naselje za njih oko stotinjak te brigu o svemu i logističku potporu pruža im USPDR Delta-Županja, uz pomoć općine Cerna i Krovne udruge Specijalne policije i gardijskih brigada. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.