UDVDR HR H-B: Brigadira Jadrana Topića za ministra branitelja u Vladi RH

12.03.2016. 09:01:41

Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana domovinskog rata HR H-B Tihomiru Oreškoviću Predsjedniku Vlade RH uputila je pismo u kome ga obavještava da predlaže brigadira Jadrana Topića za ministra branitelja u Vladi RH. Poštovani ! Na temelju Vašeg poziva da se na mjesto ministra hrvatskih branitelja u Vladi Republike Hrvatske predloži više kandidata, slobodni smo Vam predložiti brigadira Jadrana Topića iz Mostara, predsjednika Udruge organizatora otpora HVO u BiH. Prema našem dubokom uvjerenju brigadir Jadran Topić ima sve potrebne kvalifikacije za tu časnu dužnost. Mi, hrvatski branitelji u Bosni i Hercegovini, koji imamo hrvatsko državljanstvo smatramo se sastavnim dijelom hrvatskih oružanih snaga i čini nam zadovoljstvo predložiti kandidata koji ima veliki domoljubni i vojni kredibilitet stečen u domovinskom ratu i uvjereni smo kako ne bi kao svi prošli ministri branitelja u Vladi RH, pravio razliku između branitelja Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane. Jedan je hrvatski narod i jedan je domovinski rat U nadi kako ćete nakon obavljenih razgovora znati odabrati pravog kandidata na časno mjesto ministra hrvatskih branitelja srdačno Vas pozdravljamo, Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana domovinskog rata HR H-B - predsjednik Petar Zelenika, brigadir Udruga organizatora otpora HVO u BiH - predsjednik Jadran Topić, brigadir

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.