UHB RH: DRAŽEN JELENIĆ MORA OTIĆI IZ DORH-A

22.02.2020. 10:03:00

Udruga hrvatskih branitelja RH traži samo premještaj bivšeg državnog tajnika Dražena Jelenića, koji je već dao udalji od svih dužnosti u DORH-u, jer je započeo ogroman posao kroz svoje hrvatske branitelje i Republike Hrvatske.

Kako prenosi Portal dnevnih novosti u članku VOLJOM SERGEA BRAMMERTZA ZAKLJUČCI SA SASTANKA TUŽITELJA IZ OKRUŽENJA PORAŽAVAJUĆI ZA HRVATE! ( https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/voljom-sergea-brammertza-zakljucci-sa-sastanka-tuzitelja-iz-okruzenja-porazavajuci-za-hrvate) proizveli da je Dražen Jelenić dopustio daljnji progon hrvatskih branitelja na sastanku održanom u Sarajevu u prosincu prošle godine. Na sastanku koji su sudjelovali tužitelji iz tzv. „Regiona“ Dražen Jelenić pristao je na prijenos postupaka iz Bosne i Hercegovine u Republiku Srbiju i Republiku Hrvatsku, što znači da bi u slučaju da se tužiteljstvo BiH moglo dogoditi zbog nezadovoljstva u radu bilo uvrštenih predmeta pred hrvatskim sudovima PONOVO POKRENUTI KAZNENI POSTUPAK PRED SUDOM BOSNE I HERCEGOVINE, što je neprihvatljivo i možemo ga smatrati činom VELEIZDAJE! Poznato nam je takav postupak odbio potpisati bivši Glavni državni odvjetnik gosp. Dinko Cvitan, koji nam daje dostatnu sumnju u ispravnost postupka Dražena Jelenića. Znate li za ministarstvo pravosuđa, ministarstvo hrvatskih branitelja i sam Premijer. Je li spomenuti u izvještaju o radu DORH-a?

Na ovakav način Dražen Jelenić ne može niti nasmijati više obavljanja ni jedne dužnosti u DORH-u ili bilo kojoj državi ili javnoj službi, te predlažemo da se protiv istog pokrenog istraga, zbog ovog sramnog čina, ili zbog masonskog djelovanja, ili zbog osnovanih sumnji da je počinio kazneno djelo zlouporabe ovlaštenja i svog položaja.

UHB RH traži, a što do sada nije učinjeno, da se ozbiljno pozabavi slučaj Dražena Jelenića, posebna u zaštiti hrvatskih branitelja, jer je to učinjeno u Sarajevu, što bi moglo biti ozbiljno pravno pitanje i daljnji progon hrvatskih branitelja.

 PREDSJEDNIŠTVO UHB RH

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.