Uklonjena zastava hrvatskog naroda u Jajcu

24.12.2016. 11:12:00

Iako je ranije bilo prijetnji, čak i od aktualne SDA garniture na vlasti, da će ukloniti zastavu hrvatskog naroda kod spomenika hrvatskim braniteljima - istim onim koji su 1995. oslobodili Jajce, zastava nije uklonjena sve do danas; i to od strane nepoznatog počinitelja. Okolnosti uklanjanja još se uvijek utvrđuju. Tijekom protekle noći (22.12.2016.) skinuta je zastava hrvatskog naroda ispred spomenika poginulim braniteljima u centru Jajca. Predstavnici braniteljske udruge „13. rujan“  iz Jajca smatraju da ovaj događaj nije slučajan, te su incident prijavili službenicima PU Jajce. Ivo Šimunović, predsjednik Udruge rekao je za Dnevnik.ba kako je ovo neumjesna blagdanska poruka pojedinih sugrađana, te da očekuje istražne radnje kako bi se što prije otkrio  počinitelj.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.