Umjesto da završi u Remetincu, Vesna Pusić će odgovarati kao da je u školi

10.07.2016. 12:15:09

Svojedobno je, ako se sjećate, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić odgovarao Uskoku, a ne nekakvom povjerenstvu (!), zbog čega je ustupio nekakve štandove jednoj udruzi, pa zašto Pusić ne bi istoj toj ustanovi odgovarala zašto je dala državne novce Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), reagirao je na odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koje je pokrenulo postupak protiv bivše ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić jer se nije izuzela iz procesa dodjele novca Documenti, odnosno svom bratu Zoranu Pusiću. "Tako se to radi! Umjesto da je goni DORH ili Uskok, da završi u Remetincu, bivša političarka Vesna Pusić za navodna zlodjela koja je uradila odgovarat će kao u školi - pred nekakvim Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa! Milina jedna! Ona je u vrijeme dok je obnašala dužnost žalosne ministrice vanjskih poslova učinila „mali“ propust u svom „bogatom“ radu, pa je čak 248.992,80 kuna dodijelila (kao bakinu ušteđevinu!) nikome drugome nego udruzi Documenta, na čijem je čelu sramotna Vesna Teršelič, dok funkciju predsjednika Upravnog odbora udruge obavlja nitko drugi nego njezini rođeni brat, Jugoslaven, - Zoran Pusić!

Dakle, tko će kome nego sestra-bratu!

I sad se mnogi „pjene“, a sve je po – zakonu. Kako je Milanović rekao da je Hrvatska „slučajna država“, tako sad i Vesna može reći da je slučajno dala novce svome bratu, koji poput nje i njemu  sličnih kontinuirano rade protiv onih koji hrvatski dišu. Na taj način njezin „bracek“ moći će nastaviti „mucati“ gdje je ona stala, odnosno govoriti da je Hrvatska bila agresor na BiH, tiskati publikacije protiv Hrvata…

Da je to napravio netko drugi, npr. neki istinski Hrvat, prvo bi završio u Remetincu, a potom dokazivao zbog čega je učinio ovaj kriminal nad kriminalima (po zakonu!).

Svojedobno je, ako se sjećate, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić odgovarao Uskoku, a ne nekakvom povjerenstvu (!),  zbog čega je ustupio nekakve štandove jednoj udruzi, pa zašto Pusić ne bi istoj toj ustanovi odgovarala zašto je dala državne novce svome (dragom) bratu?", poručio je Pavković.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.