Umro muškarac koji je izboden u središtu Splita, policija još traga za ubojicom

29.06.2019. 12:41:58

U splitskom Kliničkom bolničkom centru (KBC) u petak navečer umro je 53-godišnji muškarac, koji je u srijedu teško ozlijeđen kada ga je u Splitu nožem izbo 38-godišnji Ž. M., potvrđeno je u subotu u splitskoj policiji i KBC-u. Napad se dogodio u Ulici Kruševića gumno, u središtu Splita, kada je 38-godišnji Željko Melvan nožem izbo 53-godišnjaka po prsima i bedru i pobjegao. Teško ozlijeđenog muškarca su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezli u splitski KBC gdje je operiran, no unatoč liječničkim naporima, zbog teških ozljeda umro je sinoć oko 23,30 sati. ​Zbog kaznenog djela ubojstva policija traga za odbjeglim 38-godišnji Melvanom. Policija je također objavila njegovu fotografiju i zatražila pomoć građana koji informacije o napadaču mogu dojaviti na broj telefona 192.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.