United nudi 30 milijuna eura za Modrića?

27.05.2013. 13:53:14

Novi trener Uniteda David Moyes našeg veznjaka vidi kao zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio.

Manchester United ovo će ljeto pokušati dovesti Luku Modrića. Engleski mediji pišu da je novi trener David Moyes impresioniran hrvatskim veznjakom i da ga želi u momčadi. United je spreman Realu platiti oko 30 milijuna eura. Engleski prvak je još prošlog ljeta pokušavao dovesti Modrića, ali ga je Tottenham prodao Madriđanima. Moyes našeg veznjaka vidi kao zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio. Ključno je kakav će stvar prema eventualnom transferu zauzeti Carlo Ancelotti koji bi uskoro trebao preuzeti Real. Ancelotti je izjavljivao da je Modrić jedan od najboljih veznjaka na svijetu pa ćemo vidjeti hoće li se Talijan ponašati u skladu s tim. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.