UREDNICI THOMPSONOVE FACEBOOK STRANICE Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi...

22.01.2018. 14:16:43

STATUS POSVEĆEN BRANITELJIMA Polaganjem vijenaca ispod Križa na Gradskom groblju, u Zadru je u ponedjeljak počelo središnje obilježavanje 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica 93., kojom su Oružane snage RH oslobodile bitne strateške točke od okupacije srpskih paravojnih postrojba, i omogućile ponovno povezivanje juga i sjevera Hrvatske. Povodom obilježavanja ove značajne obljetnice na Facebook stranici koja okuplja obožavatelje Marka Perkovića Thompsona objavljen je status posvećen hrvatskim braniteljima. Konkretno, objavljeni su stihovi i spot Thomposnove pjesme 'Ratnici svjetla' s albuma 'Bilo jednom u Hrvatskoj'. "Branili su zemlju, i rame uz rame k'o ratnici svjetla stali protiv tame. Zato zora sviće, zato dan se budi, hvala im na svemu, slobodni smo ljudi...''

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.