Urnebesni FB rat Anke i Bujanca zbog skupe torbe

30.05.2017. 19:55:40

Voditelj je odgovorio HNS-ovoj kandidatkinji: 'U laži su kratke noge', nakon što ga je ona propisno 'počastila' na Fejsu Priča o skupocjenoj torbi Anke Mrak Taritaš koja vrijedi 11 tisuća kuna, a koju je otkrio portal Direktno, dobila je svoj nastavak, koji se pretvorio u Facebook rat između HNS-ove kandidatkinje za gradonačelnicu i voditelja Bujice Velimira Bujanca. Naime, Bujanec se u svojoj emisiji osvrnuo na odgovor HNS-a portalu Direktno, u kojem su nam napisali "da je sporna torba odavno rashodovana te da ju je gospođa Mrak-Taritaš poklonila Centru za socijalnu skrb u Bjelovaru". Bujanec tvrdi, pozivajući se na dopis ravnateljice Centra Kristine Novalić, "da bjelovarski Centar za socijalnu skrb nikada nije primio nikakvu donaciju niti od Anke Mrak-Taritaš, niti od HNS-a!" Ističe i da je torba iz sezone 2013./2014, a ne iz 2008. kako se navodilo u odgovoru. Na odgovor prozvane nije trebalo dugo čekati. "Potpuno neočekivano, od svih medija i novinara najveću pozornost mojoj kampanji pridaje g. Bujanec. Nakon što smo iscrpili temu fizičkog izgleda, sada smo evo došli do stylinga, obleke i torbica.. Pa evo jedna torbica za mog velikog fana", napisala je Mrak Taritaš u Facebook statusu uz koji je objavila fotomontažu Bujanca s rozom torbicom. Odgovorio joj je fotografijom na kojoj se vide njezine noge i torbica, uz status: "Narod kaže: U laži su kratke noge!" Podsjećamo, ovo nije njihov prvi sukob.  Prije otprilike mjesec dana Bujanec je na Facebooku objavio njezinu fotografiju kraj izloga i plakata s manekenkom u donjem rublju i napisao "bez komentara", na što mu je Mrak-Taritaš odgovorila: "Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac, atletske građe".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.