USPJEŠNI I PODUZETNI BRANITELJI? Zašto ne! Pročitajte, ovo je samo za vas i potpuno je besplatno!

27.06.2016. 13:37:04

Namjera je kroz početničke i specijalizirane seminare potaknuti svijest o hrvatskim braniteljima kao potencijalnim uspješnim samostalnim poduzetnicima te na taj način djelovati na smanjivanje stope nezaposlenosti među pripadnicima braniteljske skupine. Kao odgovor na gospodarsku situaciju Hrvatske s naglaskom na tendenciju porasta broja nezaposlenih osoba, naročito nezaposlenih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, Gradski ured za branitelje pružit će poduzetničku izobrazbu zainteresiranim braniteljima kako bi stekli poduzetničke vještine i praktična znanja. Projekt cilja je okupiti što veći broj branitelja, te kroz njihovu izobrazbu, stavljanje u kontekst poslovnih izazova i selekciju, izdvojiti i potaknuti one koji uspiju najbolje primijeniti naučeno. Namjera je kroz početničke i specijalizirane seminare potaknuti svijest o hrvatskim braniteljima kao potencijalnim uspješnim samostalnim poduzetnicima te na taj način djelovati na smanjivanje stope nezaposlenosti među pripadnicima braniteljske skupine. Kao mjera podizanja osobne konkurentnosti hrvatskih branitelja na tržištu rada, poduzetničko učenje podrazumijeva različite obrazovne aktivnosti i obuke koje se sastoje od teoretskog i stručnog dijela, a provodile bi se kroz tri faze projekta Gradskog ureda za branitelje. Sve dodatne informacije vezano uz prijavu možete dobiti na kratkoj info radionici koja će se održati 30.06.2016. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje , Ul. kralja Zvonimira 15. Info radionica će se održati u dva termina: od 9 do 10.30 i od 11 do 12.30. Također, uvijek možete posjetiti Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, te se dodatno raspitati o projektu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.